Proteinová Dieta Polévka CIBULAČKA s krutóny (1 porce)
Instantní dehydratovaná směs pro přípravu cibulové polévky bez vaření. Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů.
Hmotnost 1 sáčku/porce: 26,5 g.
Složení: Mléčné bílkoviny; izolované bílkoviny ze sóji; aromata (obsahují mléko); krutóny
6 % (pšeničná mouka, palmový olej a palmolein, rýžová mouka, jedlá sůl, kvasnice, arabská
guma); cibule v prášku 3,6 %; jedlá sůl; dehydratovaná cibule 1,6 %; hydrolyzované rostlinné
bílkoviny (obsahují lepek); zahušťovadla: guarová guma, xantanová guma, alginát sodný;
extrakt z pórku (obsahuje lepek); methionin; celer v prášku; protispékavá látka: oxid
křemičitý; koření; extrakt z kvasnic; barvivo: karamel.
Alergeny: Mléko, sója, lepek a celer. Může obsahovat stopy hořčice, vajec a siřičitanů.
Návod k přípravě: Obsah sáčku vysypte do vhodné nádoby, přilijte 200 - 230 ml horké
(nikoliv vařící) vody a za pomocí metly vytvořte stejnorodou směs. Dle chuti můžete přidat
sůl nebo pepř. Určeno k okamžité konzumaci.
PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA VÝROBKU
* = % referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby
Energetická hodnota 100 g/1 porce - 26,5 g v prášku:
kJ 1427/378
kcal 337/89
Výživové hodnoty:
Tuky (g) 3,0/0,8, z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1,4/0,4
Sacharidy (g) 8,5/2,25, z toho cukry (g) 2,1/0,6, z toho škrob (g) 6,4/1,65
Vláknina (g) 1,9/0,5
Bílkoviny (g) 68,0/18,0
Sůl (g) 6,75/1,79
Vápník (mg) 800/212 (26,5 % *).
Upozornění: Výrobek obsahuje lepek a není tak vhodný pro celiaky. Nepoužívat jako
jediný zdroj výživy. Pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou nezbytné. Přípravek
není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Dbejte na dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l/
den).
Šarže a minimální trvanlivost do konce: Údaj uveden na sáčku.
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Francie
Distributor: Via Prevent s.r.o, Kováků 6, 150 00 Praha
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinová dieta |
---|---|
Hmotnost: | 0.027 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.