Feeling OK Proteinový PIŠKOT s LESNÍMI PLODY
Objevte chuť nadýchaných máslových piškotů s malými kousky lesního ovoce.
Luxusní, velké a nadýchané máslové piškoty ochucené těmi nejlepšími ingrediencemi bez přidaných umělých aromat. Proteinové piškoty s lesními plody obsahují drobné kousky sušeného lesního ovoce. Naše kvalitní proteinové piškoty obsahují mimo jiné pravé máslo a směs těch nejlepších bílkovin.
Obsah balení: 1 balení piškotů je 1 porce.
Hmotnost: 35 g.
Návod k přípravě: Určeno k přímé konzumaci.
Běžná trvanlivost: 6–12 měsíců. Minimální trvanlivost produktu je uvedena na obale.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu.
Složení: hrachový bílkovinný izolát, rýžová bílkovina, vaječný bílek, pšeničná bílkovina, pšeničná vláknina, akáciová vláknina, ovesná vláknina, máslo, slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, sladidla: maltitol a erythritol, emulgátor: slunečnicový lecitin, kypřící látky: jedlá soda a pyrofosforečnan sodný, lesní ovoce 5 %.
Alergeny: pšenice, oves, vejce, mléko. Zpracováno na zařízeních zpracovávajících také vlčí bob, sóju, ořechy a sezam.
Průměrná výživová hodnota produktu:
| 
 Výživové hodnoty  | 
 Na 100 g  | 
 Na 1 porci 35 g  | 
| 
 Energetická hodnota  | 
 1599 kJ/382 kcal  | 
 560 kJ/134 kcal  | 
| 
 Tuky  | 
 18,0 g  | 
 6,3 g  | 
| 
 z toho nasycené mastné kyseliny  | 
 6,0 g  | 
 2,1 g  | 
| 
 Sacharidy  | 
 8,0 g  | 
 2,8 g  | 
| 
 z toho cukry  | 
 1,0 g  | 
 0,35 g  | 
| 
 Polyoly  | 
 10,0 g  | 
 3,5 g  | 
| 
 Vláknina  | 
 18,0 g  | 
 6,3 g  | 
| 
 Bílkoviny  | 
 32,0 g  | 
 11,2 g  | 
| 
 Sůl  | 
 0,13 g  | 
 0,05 g  | 
Země původu: Itálie
Distributor: Lavibell, s.r.o., Domažlická 1053/15, 130 00 Praha
| Kategorie: | Proteinové a dietní PEČIVO | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.035 kg | 
| EAN: | 8023331040783 | 
| Obsah BÍLKOVIN na porci: | Střední (10-20 gramů) | 
| Obsah SACHARIDŮ na porci: | Ultra Keto (do 5 gramů) | 
| Obsah TUKŮ na porci: | Nízký (do 10 g) | 
| Obsah ENERGIE na porci: | Velmi nízký (do 200 kcal) | 
| BEZ LAKTÓZY: | NE | 
| BEZ LEPKU: | NE | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
